skip to content

Instruktørene

Marianne Rømset
kurs.no@soprasteria.com
Marianne har lang erfaring innen kursadministrasjon og er autorisert Supervisor. Har du spørsmål, ønsker tilbud eller trenger bistand i forbindelse med noen av våre tjenester så ta kontakt. Vi kan lage skredderskudde kurspakker tilpasset dine ønsker.
Daniela Slaatta
kurs.no@soprasteria.com
Daniela jobber med kursadministrasjon og er autorisert Supervisor. Hun er for tiden i foreldrepermisjon.
Kristian Spilhaug
kristian.spilhaug@soprasteria.com
Kristian leverer kurs med et smittende engasjement og inspirerende patos. I sine leveranser bruker han både sin praktiske erfaring fra IT-bransjen og fortellerkunst ervervet fra teateraktiviteter, og resultatet er levende og underholdende undervisning. Kristian er blant annet formelt sertifisert ITIL® Expert, PRINCE2® og MoP Practitioner, og er akkreditert ITIL, PRINCE2, MoP, SIAM og Kepner-Tregoe instruktør. Kristian er også leder av Sopra Steria Akademiet.
Ole-Vidar Christensen
ole-vidar.christensen@soprasteria.com
Ole-Vidar er en svært erfaren rådgiver som er opptatt av god kvalitet i og kontinuerlig forbedring av sine leveranser. Han får meget gode tilbakemeldinger på sine kurs. Ole-Vidar er formelt sertifisert ITIL® Expert og er akkreditert ITIL og SIAM kursinstruktør.
Michael Ahlman
Michael Ahlman
michael.ahlman@soprasteria.com
Michael er en erfaren konsulent og instruktør som levendegjør kursene med reelle eksempler og historier. Du får aldri et kjedelig kurs med Michael som instruktør. Han er sertifisert ITIL® Expert og PRINCE2 Practitioner, og akkreditert instruktør innen ITIL, PRINCE2 og SIAM.
Svein Selstø
svein.selsto@soprasteria.com
Svein er en dreven instruktør som strekker seg langt for å sikre at han leverer gode kurs. Han har lang erfaring med både implementasjon av ITIL®-prosesser og kursleveranser, og får både meget gode tilbakemeldinger og gode resultater fra begge områder. Svein er formelt sertifisert ITIL Expert og akkreditert ITIL kursinstruktør.
Phillip Smith
Phillip Smith
phillip.smith@soprasteria.com
Phillip er en entusiastisk og kunnskapsrik instruktør, som leverer kurs på australsk-engelsk, eller norsk med sjarmerende australsk aksent. Han er sertifisert ITIL Foundation-instruktør.
Espen Sørensen
Espen Sørensen
espen.sorensen@soprasteria.com
Espen er en erfaren konsulent og prosjektleder, med over 10 års erfaring fra prosessimplementering og -forbedring innen ITSM. Han er meget opptatt av å levere god kvalitet uansett hva han gjør. Espen er sertifisert ITIL® Expert, og er akkreditert ITIL-instruktør.
Jørgen Vigdal
Jørgen Vigdal
jorgen.vigdal@soprasteria.com
Jørgen er en entusiastisk tilhenger av å få ting gjort mest mulig effektivt i hverdagen. Han er utvikleren av temakurset How to get things done, og er også instruktør for dette kurset.
Ingemar Johansen
Ingemar Johansen
ingemar.johansen@soprasteria.com
Ingemar er en svært kunnskapsrik og meget erfaren instruktør. Han har erfaring fra implementasjon av ITIL®-prosesser siden 90-tallet, og har alltid gode og relevante eksempler å vise til. Ingemar er formelt sertifisert ITIL Expert, CISA® (revisor), PMP®/ PRINCE2® (prosjektledelse) og COBIT® (Styring) og er autorisert ITIL-, ISO, COBIT og Prosjektleder instruktør.
Morten Jensen
morten.jensen@soprasteria.com
Morten har som instruktør alltid fokus på kunden og god kommunikasjon. Han setter klare rammer, og bruker av sin lange erfaring med prosessarbeid i leveransen. Morten er formelt sertifisert ITIL® Expert og PRINCE2® (prosjektledelse) og er akkreditert ITIL og PRINCE2 kursinstruktør.
Per Harald Pettersen
per-harald.pettersen@soprasteria.com
Per Harald har lang erfaring som inkluderer alle deler av IT-bransjen, fra programmering til ledelse. Han leverer engasjerte kurs med relevante og levende eksempler, og har jobbet med implementasjon av ITIL®-prosesser siden 90-tallet. Per Harald er formelt sertifisert ITIL Expert og autorisert kursinstruktør for ITIL og COBIT5.
Sindre Strupstad Andreassen
Sindre Strupstad Andreassen
sindre.andreassen@soprasteria.com
Sindre er en erfaren prosjektleder og rådgiver. Han er opptatt av kvalitet i sine leveranser og får meget gode tilbakemeldinger på sine kurs. Sindre er akkreditert PRINCE2 kursinstruktør.
Stig Hoel
stig.hoel@soprasteria.com
Stig er en vennlig, tålmodig og dyktig instruktør som har levert offisielle ITIL®-kurs siden 2008. Når han leverer kurs trekker han på sin lange erfaring fra IT-bransjen, og mister aldri fotfestet. Stig er formelt sertifisert ITIL Expert og akkreditert ITIL og COBIT5 instruktør.
Sven-Olav Svendsen
Sven-Olav Svendsen
sven-olav.svendsen@soprasteria.com
Sven-Olav Svendsen er en meget erfaren konsulent, og akkreditert MSP®-instruktør.

ITIL®, PRINCE2®, MoV®, MoP®, MoR®, MSP® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited

Del denne siden