skip to content

Funksjonelt Målbilde

Kurset er en introduksjon til kravhåndtering som bygger på struktur fra IREB, og tar for seg innsamlings- og spesifiseringsteknikker som typisk benyttes i forbindelse med behovsanalyse og kravprosessen. Deltakerne får gjennom både teori og praktiske oppgaver god kjennskap til når det er hensiktsmessig å bruke hvilke teknikker for å ende opp med gode krav Når deltakerne har fullført dette kurset skal de ha grunnleggende forståelse til metode og teknikker for å innhente og dokumentere krav og behov. Deltakere som ønsker å ta en IREB-sertifisering skal ha fått et godt utgangspunkt for videre forberedelser mot sertifiseringen.
Kurset passer for

Målgruppen er alle som er interessert i å få et innblikk i metoder for å samle og definere behov og krav.

Forkunnskaper

Det er ingen formelle krav til forkunnskaper.

Poeng

Ingen poeng

Ingen sertifisering

Praktisk informasjon

Kurset varer i 2,5 timer
Norsk instruktør
Ingen eksamen
Ingen krav til selvstudium
Kurset koster kr 3.900,-

Velg sted og tid

Etter gjennomført kurs:
Når deltakerne har fullført dette kurset skal de ha grunnleggende forståelse til metode og teknikker for å innhente og dokumentere krav og behov. Deltakere som ønsker å ta en IREB-sertifisering skal ha fått et godt utgangspunkt for videre forberedelser mot sertifiseringen.
Kursinnhold:
Kurset er en introduksjon til kravhåndtering som bygger på struktur fra IREB, og tar for seg innsamlings- og spesifiseringsteknikker som typisk benyttes i forbindelse med behovsanalyse og kravprosessen. Deltakerne får gjennom både teori og praktiske oppgaver god kjennskap til hvordan de skal bruke disse teknikkene og ende opp med gode krav.

Kursdokumentasjon:
Deltakerne får utdelt kopi av presentasjonen.

ITIL®, PRINCE2®, MoV®, MoP®, MoR®, MSP® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited

Del denne siden