skip to content

How to get things done

Dette kurset er utviklet basert på metoden Getting Things Done™, og har som mål at deltakerne umiddelbart skal kunne ta i bruk teknikker og metoder som bidrar til å bedre håndtere arbeidsoppgaver og tidsfrister. Kurset er rettet mot bruk av Microsoft Outlook, og hvordan dette kan brukes som et effektivt verktøy til å få større kontroll på arbeidsdagen.
Kurset passer for

Dette kurset er beregnet på deg som har ønske om å lære mer om tidsstyring og organisering av dagligdagse oppgaver.

Forkunnskaper

Det er ingen krav til forkunnskaper i kurset, men det anbefales at du leser gjennom boka «Getting Things Done» («Få ting gjort») av David Allen, eller ser gjennom noen videoer om «Getting Things Done» på YouTube.

Poeng

Praktisk informasjon

2,5 timer
Kurset holdes på norsk
Ingen eksamen
3 900,-

Velg sted og tid

Dersom det ikke er noen alternativer for sted og tid er det ikke planlagt noe åpent kurs. Kurset kan leveres bedriftsinternt, eller settes opp på oppfordring. Ta kontakt, så finner vi ut av det.

Hvorfor delta​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Det å være ansatt kan være svært krevende. Man skal opprettholde en høy leveransetakt, og i perioder kan det være svært mye å gjøre. Du opplever kanskje at innboksen din fylles opp med ting som skulle vært gjort, men vet ikke helt hvordan du skal angripe alle oppgavene.

Med metoden Getting Things Done™, lærer deltakerne hvordan vi kan bedre håndtere våre arbeidsoppgaver og tidsfrister på en god måte. Gjennom dette kurset vil du få en innføring i hva GTD er, og hvordan du kan benytte en praktisk metode ved bruk av Microsoft Outlook til å få kontroll på dine aktiviteter. I tillegg lærer du hvordan du kan avslutte dagen din med en tom innboks, og hvordan man bør kategorisere sine eposter. Det er slutt på masse undermapper i innboksen!

Dette lærer du​

  • Kjenne til metoden Getting Things Done™
  • Kunnskap slik at du kan benytte GTD-metoden i ditt daglige arbeid.
  • Effektivisere din arbeidsdag ved å ha kontroll på oppgavene du skal gjøre.
  • Avslutte dagen med en tom innboks!
  • Få vekk mange undermapper du legger e-postene dine i!
  • Unngå purring fra andre på oppgaver som ikke er gjort. 
NB! Du trenger å ta med egen PC, samt Outlook konfigurert til å lese daglig e-post.

Annen relevant informasjon

Metoden Getting Things Done™ er varemerkebeskyttet av David Allen, dette er ikke et offisielt kurs i GTD-metoden. Hensikten med dette kurset vil derfor ikke være å gi en omfattende innføring, men å gi inspirasjon til å arbeide mer systematisk og samtidig ha et godt verktøy med seg i det daglige for å få gjort sine arbeidsoppgaver.

ITIL®, PRINCE2®, MoV®, MoP®, MoR®, MSP® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited

Del denne siden