skip to content

VeriSM kurs og sertifisering | Sopra Steria Akademiet

VeriSM er en tilnærming til leveranse av IT-tjenester som ser på leveransen på et organisasjonsnivå heller enn å fokusere på enkeltavdelinger. Tilnærmingen er orientert rundt VeriSM-modellen, som viser hvordan organisasjoner kan adoptere et utvalg av praksiser for å sikre en fleksibel, forutsigbar og sikker leveranse av de riktige IT-tjenestene på det rette tidspunktet.
Temakurs2 Sopra Steria Akademiet

Det overordnede målet med VeriSM er å bygge en unik modell som fungerer for den enkelte virksomheten, basert på dennes særegne kontekst og behov.

I stedet for å fokusere på en enkelt definert metodikk eller ett rammeverk gir VeriSM en oversikt over kjerneprinsipper og nøkkelpunkter fra en rekke rammeverk og standarder, inkludert ITIL, ISO 20000, Agile, Lean,DevOps, SIAM og andre. Tilnærmingen har som mål å hjelpe virksomheter til å få en oversikt over hvilke praksiser som er best egnet for dem, og hvordan man kan integrere disse på en effektiv måte.

VeriSM Foundation

VeriSM Foundation er et grunnkurs i VeriSM-tilnærmingen, og vil gi en innføring i sentrale begreper, metoder, teknikker, samt en grunnleggende forståelse for helheten.

ITIL®, PRINCE2®, MoV®, MoP®, MoR®, MSP® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited

Del denne siden