skip to content

Om oss

Sopra Steria Akademiet

I Sopra Steria er vi opptatt av å være kundens transformasjonspartner. En viktig del av enhver transformasjon er å utvikle kundens kompetanse, både gjennom kompetanseoverføring i oppdrag og prosjekter, men også tilføring av kompetanse gjennom rettede opplæringstiltak. Derfor er Sopra Steria Akademiet viktig for oss. Sopra Steria Akademiet tilbyr kurs og opplæring til det skandinaviske markedet. Vår enhet består av kursinstruktører med kunnskap og erfaring på sentrale fagområder hvor Sopra Steria leverer rådgivnings-, konsulent- og driftstjenester.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye opplæringsprogrammer. Sopra Steria har inngått partnerallianser med ledende internasjonale institutter og miljøer for å sikre at vi til enhver tid er oppdatert på innovative læringsmetoder og læringsinnhold. Vi er EXIN autorisert leverandør av kursprogrammer innenfor ITIL® og PRINCE2®,  samt at vi leverer kursprogrammer fra APMG (via Quint) og PeopleCert (via ITpreneurs) innenfor rammeverkene MSP®, MoV®, MoP®, M_o_R® og P3O®. 

Alle våre opplæringsprogrammer er internasjonalt akkrediterte. Dette sikrer at vi har gode rutiner for kandidatstyring (fra påmelding til kursgjennomføring og sertifisering), forvaltning og oppdatering av kursmateriale, samt oppfølging og videreutvikling av våre instruktører.

e-Competence Framework - det faglige fundamentet

Våre kursprogrammer er utviklet etter den europeiske standarden e-Competence Framework. Dette rammeverket beskriver kompetanseområder som er sentrale for å sikre effektive tjenesteleveranser

Kursadministrasjon og oppfølging

Våre kursdeltakere benytter vårt kursadministrasjonssystem, som gir: 

  • kandidaten mulighet til å få en oversikt over sine gjennomførte og kommende kurs
  • kandidaten mulighet til å lage sin egen opplæringsplan i kurssystemet 
  • automatisk oppfølging og informasjon til kandidaten via epost med blant annet tilgang til dokumentasjon etter påmelding  

Vi er til enhver tid tilgjengelig for spørsmål knyttet til kurs og kursvalg. 

Kontakt oss gjerne på kurs.no@soprasteria.com eller telefon (22 57 56 00) og spør etter Daniela Slaatta eller Marianne Rømset.

Våre kunder

Sopra Steria Akademiet leverer kurs og sertifiseringer til de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor. Våre kunder inkluderer både store og mindre selskaper.

Utvalgte kunder vi har jobbet for:
Hva de sier om oss:
ITIL
PRINCE2 Training Organization Logo EXIN

ITIL®, PRINCE2®, MoV®, MoP®, MoR®, MSP® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited

Del denne siden